Bra slut på dag.

Klockan 17 trampade jag med fjärilar i magen in på Klättercentret vid Telefonplan, tryckte i mig två ipren för att armbågen och handleden inte skulle klaga så mycket och bytte om. Upp på boulderingväggarna för att värma upp och sen repklättring. Det är så fantastiskt roligt. Jag måste dock välja banor med bra grepp där jag kan använda hela handen för mina fingrar är just nu alldeles för stela för att ta den belastningen. Jag försöker men trillar.

klattra

Upp till klättergymmet där det blev pyramiden med armhävningar. Vi kan kalla det Madeleinearmhävningar. Jag skallade golvet ett par gånger innan jag insåg att jag måste börja med att inte gå så djupt, ha tålamod och träna mig bättre och bättre för varje gång. Jag använde mig av handtag, som säkert har något proffsigare namn, för att avlasta handlederna. Plankan, sit-ups och sen, äntligen, ben. Fick ett sms från Helen när jag satt i omklädningsrummet och skakade i hela kroppen där det stod att cyklingen på Iron Man 70.3 är lagd i många uppförsbackar – så träna ben. Check!

Klockan 21 trampade jag lycklig och nöjd ut i decemberluften och gjorde en fet facepalm när jag insåg att jag lovat springa 30 minuter imorgon vid halv åtta på morgonen. Vet inte hur jag ska lyckas ta mig ner för trappen av all träningsvärk jag kommer ha. Men jäjä, vi kör!

/Madeleine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s