Träning i dimman

Kroppen är verkligen skruttig. Alla fingrar, höger handled, höger armbåge, käken, nacken, ryggen, vänster knä och båda fötterna.  Smärtan påverkar mitt humör väldigt mycket. Jag känner mig lättirriterad och tystlåten. Jag är inte mitt glada käcka jag. Det känns som att jag är i en trött dimma hela dagarna.

Jag har ändå försökt få till lite träning här i värmen. Smärta är ju en signal från kroppen att en ska sluta med det en håller på med. Men smärta för reumatiker är ju helt ur funktion och då gäller det att trotsa kroppen och fortsätta, för det kommer kännas bättre efter.

stranden.png
5 km växelvis jogg och powerwalk på stranden.
poolen.png
1 km bröstsim i poolen.

Sömnen har varit viktig denna resa. Mitt nyårslöfte är att fortsätta med den prioriteringen och se till att jag får minst sex timmar per natt men helst åtta. Jag har under hösten haft flera nätter i veckan där sömnen blivit 3-4 timmar. HELT IDIOTISKT! Det är inte att ta hand om sig själv. Kroppen behöver och förtjänar ordentligt med vila.

Idag har jag suttit i solen och sugit åt mig så mycket D-vitamin jag bara kunnat, lyssnat på podcasts och njutit av sista dagen här. Imorgon går flyget tidigt. Det är en sex timmar lång flygning till Stockholm och jag tänkte försöka mig på lite träning i flygplansstolen. Återkommer med övningar och hur det gick.

Gott nytt år och god fortsättning!
/Madeleine

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s