Dagar kvar: 131

Tiden går fort, snart är det mars, april, maj, juni och sen dagen D. Det är häftigt hur fort tiden går, och hur träningen kan kännas både naturlig såväl som otroligt svårmotiverad samtidigt. 131 dagar kvar, pirrigt!

Jag är äntligen frisk från förkylningen som legat och lurat ett tag som ni läst i tidigare inlägg. Otroligt skönt att kunna komma igång igen, fast jag är försiktig och trappar upp långsamt. Kroppen verkar vara med på tåget och känns förvånansvärt nog starkare än innan virusperioden. Hoppas det är bra tecken, att vila sig i form.

Det är kul att ni är med oss på resan, #Starkreumatiker används allt mer flitigt i sociala medier. Kom ihåg att vi inte pratar om styrka som ett rent fysiskt mått; styrka är otroligt individuellt. För bara någon vecka sen highfivade jag mig själv när jag orkade gå ut med hundarna på en 2km runda, eller göra något annat än att ligga i soffan.

Försöker även få in träningen på så sätt att det passar livet också. För mig är det viktigt att veta att kroppen håller under tävlingen, och att jag kommer klara tidsgränserna. Den stressen är inte kul att tänka på, men känns ändå ”okej” i nuläget. Den här veckan testar jag dubbelpass (träning morgon + kväll) några dagar, får se hur kroppen accepterar det. Just nu är jag jättepigg! Både simma, cykla och springa – skojj!15967162_10154280745708634_949766370_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s