Pollensäsong och träning

Här inne är det kanske något låg aktivitet. För egen del beror det på att jag har tusen olika grejer igång samtidigt på mitt jobb att jag helt enkelt inte haft ork att sitta vid datorn när jag kommit hem!

En uppdatering om träningen är nog på sin plats! Det går bra, mer än bra om jag får säga det själv. Benen känns otroligt starka, huvudet har en inställning att jag tamigtusan kommer att ta mig i mål och simningen blir bättre och bättre. Senast testade jag på tävlingsdistansen i simhallen här i Kalmar och det gick över förväntan! Kass kondis men jag kom in på 52min efter att ha simmat 1925m så jag är nöjd. Toknöjd! 

Löpningen har jag tyvärr varit tvungen till att göra inomhus. Jag är väldigt allergisk mot pollen och som tyvärr alla andra år kommer jag på alldeles för sent att jag ska börja ta pollenmedicinen för att förhindra alla allergiattacker. Det blir med andra ord väldigt svårt för mig att springa när jag har svårt att andas och se ordentligt. Nu inväntar jag full effekt av medicineringen och sen ska jag börja springa utomhus igen. Tills dess blir det ett par mil i veckan på löpbandet!

Cyklandet sker både ute och inne. Det har varit lite för rått för mig att cykla ute och då tillbringar jag några timmar inne på trainern istället. Trainern är en maskin dit jag kopplar min cykel så jag kan cykla inomhus med motstånd! 

 En bild på mig från ett 2h-pass på trainern här hemma.

Däremot har jag upptäckt efter allt cyklande att jag kommer behöva tejpa mitt knä igen. Då tejpar man med kinesiologitejp runt/på knät för stöttning och avlastning och låter det vara på tills tejpen släpper. Kan skriva ett inlägg om det när jag fått det nytejpat så ni får se hur det ser ut!

Ta hand om er!

//Helen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s